+47 482 57 875

post@handy-jentene

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Hus og hjem

Vi jobber på timesbasis, og det er du som kunde som bestemmer hva som skal gjøre og eventuelt hvor mange timer vi skal være der.

Tenk å komme hjem fra jobb til et hus som skinner og lukter rent. Vi i Handy-Jentene AS kan hjelpe deg med nettopp det. En forutsetning er at du kan stole på renholderne som du gir tilgang til ditt hjem. Våre renholdere er voksne og pålitelige, de kan og er stolte av jobben sin. Vi har respekt for andres hjem og verdier. Vi har mange faste kunder, men vi tar også engangsoppdrag dersom det trengs.

Vaskeservant som blir vasket

Privat renhold

Vi utfører renhold hos privatpersoner, både hos eldre og unge – der tiden ikke rekker til pga jobb m.m. Vi inngår da en avtale og Du kan si den opp med øyeblikkelig varsel dersom du ikke er fornøyd. Vi støvsuger og vasker alle gulver med lister, tørker støv, vindusvask, vasker bad/wc, kjøkken, tar ut tepper om ønskelig for lufting/risting, vasker klær, rydder, skifter på senger, m.m.

Nøkkel
Noen kunder legger ut nøkkel til oss og noen nøkler har vi fast.  Nøklene blir levert ut til renholderne samme dag som jobben utføres – og leveres tilbake til meg etter endt arbeidsdag.

 
Kvinne som vasker

Hyttevask

Vi klargjør hyttene for sesongen og vasker etter hver kunde.  Dette utføres på fastpris som går på størrelsen av hyttene. Vi tilbyr også det samme for private hytteeiere.  Kanskje litt deilig å komme frem til hytta på våren, da er den skinnende ren – og klar til å brukes.  Dere kan bare nyte ferien, og forhåpentligvis sol og sommer. Vi kan også utføre små vedlikeholdsarbeider. Ingen oppdrag er for lite eller for stort.

 

Trenger du dyktige renholdere?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle