+47 482 57 875

post@handy-jentene

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Om oss

Vi tilbyr alt innen renhold, og er godkjent som renholdsbedrift hos Arbeidstilsynet.

Vi ble etablert 05.04.2005 under navnet ADIR DA – som står for: Alt Du Ikke Rekker. Selskapet ble oppløst i april 2011 og samme firma ble etablert som et enmannsforetak 30.04.2011 under navnet Handy-Jentene Solbjørg Ringsrud. Nå i 2023 har vi blitt et AS. Solbjørg har vært daglig leder i hele perioden.

Daglig leder innehar HMS Kurs for ledere. HMS er viktig for vår bedrift. Alle våre medarbeidere har lovlige arbeidskontrakter og tarifflønn eller mer, og selvfølgelig har vi ulykkesforsikring for alle medarbeidere. Vi er også tilknyttet bedriftshelsetjenesten FRISK. Dette er et krav fra Arbeidstilsynet.

Alle renholdsfirmaer i Norge må være godkjente av Arbeidstilsynet, en ny lov som trådte i kraft 01.07.12. Se vår godkjenning her. I mai 2015 hadde vi kontroll/tilsyn fra arbeidstilsynet, de hadde intet å bemerke – ergo det vil si at vi har alt i orden når det gjelder arbeidskontrakter, lønnsvilkår og HMS.

Firmabil - Handy-Jentene - Fredrikstad - Renholder - Vaskefirma - Sarpsborg - Moss - Halden

BEDRIFTER

Godt renhold øker trivsel og forbedrer miljøet på arbeidsplassen. Vi utfører alt innen renhold når det gjelder kontorer og bedrifter.

NEDVASK / FLYTTEVASK

Når man selger sin bolig kan det være deilig å slippe å vaske hus/leilighet selv. Sett heller bort renholdet til oss som har gjort dette mange ganger før!

HUS OG HJEM

Tenk å komme hjem fra jobb til et hus som skinner og lukter rent. Vi utfører renhold hos privatpersoner, både hos eldre og unge – der tiden ikke strekker til.

Trenger du dyktige renholdere?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle